Bibelcamp i Barcelona, Spania

Uke 40: 3.-10. oktober 2021

Påmelding pågår

 

Velkommen!

Det er med stor glede at vi igjen kan få innby til bibelcamp i Barcelona.

Vi ønsker aller mest at oppholdet skal få bli et personlig møte med en levende og god Gud. Vi håper også at du skal få kjenne på noe av rikdommen i de helliges samfunn, og de velsignede bånd som binder Guds folk sammen – også på tvers av alder og landegrenser.

Vi har base på flotte Aqua Hotel Onabrava & Spa i Santa Susanna, som er et fantastisk 4 stjerners superior hotell, ca 6 mil nordøst for Barcelona sentrum.

Det vil i løpet av uken bli tilbud om noen fellesutflukter til spennende reisemål. Bl.a. til Collioure i Frankrike, Peratallada, Cadaques og Tossa de Mar. Les mer om utfluktene lenger ned på siden.

Arrangementet er alkoholfritt.

Det taes forbehold om skrivefeil i programmet.

Overnatting

Aqua Hotel Onabrava & Spa (4****+), Santa Susanna, Barcelona

Santa Susanna er et lite tettsted beliggende lang Costa Brava ca 6 mil nordøst for Barcelona sentrum. Aqua Hotel Onabrava & Spa er et moderne 4-stjerners superior hotell med flotte fellesområder og helt fantastisk mat. Hotellet er svært familievennlig og har egne aktivitetstilbud for barn. De har også egen avdeling med en del elektroniske spilleautomater, biljard og bordtennis, treningsstudio og en kjempeflott spaavdeling med bl.a. innendørs svømmebasseng med temperatur på ca 30 grader. Bassengområdet utendørs er stort og innbydende. Og så ligger stranden rett nedenfor hotellet, kun 2-3 minutter til fots. Costa Brava er kjent for fantastiske sandstrender, og Santa Susanna er absolutt ikke noe unntak. Det ligger også en del småbutikker, isbarer og restauranter i umiddelbar nærhet av hotellet. Ellers passerer jernbanelinjen bare noen meter nedenfor hotellet. Her kan man når man måtte ønske ta toget rett til Barcelona, en av verdens aller mest attraktive storbyer. Eller bare rett inn noen av de sjarmerende småbyene i nærheten hvor man finner masse koselige butikker og spisesteder.

Alle bibeltimer og møter foregår i en av hotellets flotte konferansesaler.

Priser

Euro 465,- pr. person (dobbeltrom)
Barn: 0 – 2 år; Gratis
3-11 år: Euro 180,-
12-15 år: Euro 290,-
Tillegg for enkeltrom: Euro 150,-
Studentrabatt: Euro 50,-
Rabatt trippelrom: Euro 50,- pr. person dersom tre voksne deler rom

Stevneavgift: Euro 150,- (kun dersom man bor utenfor hotellet. Halv pris for barn under 16 år)

Prisen inkluderer overnatting 7 netter på firestjerners spa-hotell, frokost- og middagsbuffet alle dager. Reise t/r Barcelona er ikke inkludert i prisen.

Dagsorden

Kl. 08.00 – 09.30 Frokost
Kl. 09.30 – 10.30 Bibeltime
Kl. 19.00 Middag
Kl. 20.30 Kveldsmøte

Eget barneopplegg under bibeltimen
(fra 4 år og oppover)

Oppstart søndag 3. oktober med middag kl. 19.00. Avslutningsmøte lørdag 9. oktober kl. 20.30. Overnatting til søndag 10. oktober er inkludert i prisen.

Caminante – Travels, Events & Adventures tilbyr felles utflukter 3 av dagene. Les mer om disse lenger ned på siden.

Tema / Bibelundervisning

Profeten Hosea (Jan-Tore Olsen)

Det vil i løpet av oppholdet bli gitt informasjon om Misjon Sarepta sitt misjonsarbeid i Spania, og tatt opp en gave til dette.

Talere og sangere

Jan-Tore Olsen

Kårvikhamn

Forkynner i Sarepta og
Daglig leder Caminante – Travels, Events & Adventures
Taler på bibeltimer med tekster fra Profeten Hosea

Tor André Haddeland

Tingvatn

Maskinoperatør møbelfabrikk og forkynner
Taler på kveldsmøter

Ansvar for barnemøter: Navn kommer

Leder
Ansvar for barnemøter

Sang: Navn kommer

Sanger
Synger på bibeltimer og kveldsmøter

Reise

Flybilletter t/r Barcelona er ikke inkludert i prisen.
I utgangspunktet ordner den enkelte billetter selv, men ta gjerne kontakt om du vil ha hjelp til bestilling av flybilletter.

Hos Norwegian og SAS er det forholdsvis stort trykk på flybilletter disse dagene i og med at det er høstferie på Østlandet i uke 40.
Det kan være vel verdt å sjekke prisene hos utenlandske flyselskaper som f.eks. KLM, Lufthansa eller Vueling.

Påmelding: Bibelcamp i Barcelona, Spania

Uke 40: 3. – 10. oktober 2021

ALLE FELT MÅ FYLLES UT!

Fakta

Folketall i Spania: 48 millioner
Språk: Spansk
Valuta: Euro
Strøm: 220 v
Antall soldager i året i Barcelona: Mer enn 320

Nyttige linker

landsider.no
reiseregistrering.no
helfo.no (bestilling av europeisk helsetrygdkort)
toll.no
norwegian.no
sas.no
finn.no (reise)
expedia.no
momondo.no
yr.no

Gode råd til turen

Reise:
Flere flyselskap (bl.a. SAS og Norwegian) flyr direkte til Barcelona fra flere norske byer.

Fra den internasjonale flyplassen i Barcelona (El Prat) er det mulig å reise med flybuss, tog eller drosje til vårt hotell i Santa Susanna. Reisetid: En drøy time.
Adressen er Hotel Onabrava & Spa, Avenida del Mar 6, Santa Susanna.

Gi beskjed ved påmelding dersom du ønsker å reservere transport på forhånd. Vi vil i så fall prøve å koordinere transporten slik at flest mulig kan reise sammen.
Ta også kontakt dersom du har behov for overnatting i forkant eller etterkant av bibelcampen.

Leiebil:
Leiebil er rimelig og praktisk i Spania.
Kan hentes ut både i sentrum av Barcelona eller på den internasjonale flyplassen (El Prat) som ligger et kvarter sørvest for Barcelona sentrum.

Sjekk priser og tilgjengelighet på f.eks. www.rentalcars.com eller www.finn.no, reiser, leiebil.

Dersom du vil benytte deg av leiebil, kan det være lurt å ta med egen GPS om du har.

Annet:
Spania er visumfritt for norske statsborgere. Du trenger kun pass som er gyldig tre måneder etter hjemkomst.

Reiseforsikring anbefales på det sterkeste. Det er også greit å ha med det europeiske helsetrygdkortet som utstedes gratis (se www.helfo.no).

Det kan ellers være lurt å veksle til seg noen euro før avreise.
Lokal valuta (euro) tar du ut i minibanker.

De fleste større butikker og restauranter tar også betalingskort.

Det vil i løpet av oppholdet bli gitt anledning til å gi en gave til det arbeidet som Misjon Sarepta driver i Spania.

Ta med bibel og sangbok om du har.

Påmelding

Vi har fortløpende påmelding så lenge det er ledige plasser. Påmelding skjer ved å bruke påmeldingsboksen som finnes øverst til høyre på siden. Alternativt på telefon (+47) 48 26 50 53,
eller på mail til post@caminante.no

Bekreftelse på plass sendes deg via mail i løpet av noen dager etter at påmelding er mottatt.

Betaling

Vanligvis betales et depositum på kr 500,- pr. person ved påmelding.
På grunn av usikkerheten rundt coronasituasjonen, vil det ikke faktureres noe depositum. Pris for bibelcampen vil dermed faktureres i sin helhet med betalingsfrist en måned før arrangementet starter.

Utflukter

Alle utflukter er selvsagt frivillige, og pris vil avhenge litt av antall deltakere på de forskjellige turene.
Utfluktene betales kontant ved turens begynnelse.

Det vil i løpet av uka bli tilbud om følgende utflukter;

– COLLIOURE – FRANKRIKE:

Det legges opp til tur til nydelige Collioure, rett over grensen til Frankrike. Collioure er en utrolig vakker, liten by langs Middelhavet med rundt 3.000 innbyggere. Under forrige års bibelcamp var det et par som sa at de kanskje aldri hadde vært på et flottere sted en Collioure. Kombinasjonen av stillhet og ro, historisk sus, frodig vegetasjon, asurblått hav, strender, små koselige handlegater og fabelaktig mat gjør Collioure til et meget attraktivt utfluktsmål.

Franske styrker erobret byen fra Spania i år 1642, og den ble offisielt overført til Frankrike under Pyreneene-traktaten i 1659. Spania har flere ganger forsøkt å ta Collioure tilbake, og spanske styrker lykkes også med å erobre byen ett års tid før de ble drevet tilbake. Det finnes nedtegnelser knyttet til det markante slottet i byen helt tilbake til sekshundretallet. I dag fremstår Collioure som en rolig perle hvor det ikke finnes plass til det stress og kaotiske liv som alt for ofte preger storbyene.

Et besøk i Collioure er en glimrende anledning til å få med seg en liten smakebit av det sørlige Frankrike.

– CADAQUES & TOSSA DE MAR:

Costa Brava (den røffe kysten) er et praktfullt område med mange utrolig flotte, sjarmerende små tettsteder og småbyer som ligger som perler på en snor langs kysten. Costa Brava kan bl.a. tilby noen av de beste strendene i hele Spania. Dette vil være en unik mulighet til å få med seg noe av det aller vakreste Costa Brava har å by på. Vi tar deg med til to av de desidert flotteste landsbyene, nemlig Cadaques og Tossa del Mar

I Cadaques kan man ta seg et bad, rusle rundt og se seg om i de mange små butikkene, eller bare en is og kaffe til lyden av bølgene som slår svakt mot stranden. Her er det også mulig å få med seg litt av Cami de Ronda som er en kjempeflott «vandrersti» langs kysten av Costa Brava.

Tossa del Mar er en litt større småby, og for mange selve favorittstedet langs Costa Brava. Mange blir aldri lei av å rusle omkring i gamlebyen i Tossa del Mar. Her kan man få med seg både nydelige strender, koselige bygater og den kjente festningen som ligger som et landemerke i Tossa del Mar.

– BARCELONA:

Barcelona er ett av verdens mest attraktive reisemål og blant verdens desidert mest besøkte storbyer. Og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Barcelona tilbyr fotball av ypperste verdensklasse, nydelige strender, verdenskjente arkitektoniske praktverk, fantastisk gastronomi, sjarmerende handelsgater, rik historie og mye, mye mer. Barcelona er en by de aller fleste besøkende gjerne vil tilbake til. Det er en pulserende storby, og en kulturell smeltedigel med fastboende fra de aller fleste land i verden. Vi tilbyr fellestur til Barcelona sentrum med buss hvor vi tar deg med til noen av byens største turistattraksjonene.
Ellers vil nok mange også ta seg (no)en ekstra tur(er) til Barcelona for å rusle rundt i byen på egenhånd. Det går direktetog fra Santa Susanna til Barcelona som passerer rett nedenfor hotellet.

NB!! Dersom du vil at vi skal ordne inngangsbillett for deg til den praktfulle katedralen «La Sagrada Familia», må vi på grunn av meget stor pågang ha beskjed om det senest et par måneder i forkant. Pris på inngangsbillett er ca 20,- euro.

Dersom du gjerne vil på fotballkamp i Barcelona, se siste avsnitt under «Fritid» helt nederst på siden.

– PERATALLADA & PALS:

Vi tar deg med to av de mest eksotiske små landsbyene litt inn i landet langs Costa Brava. Peratallada og Pals er to middelaldersbyer hvor det aller meste er bygget av stein. Arkitekturen er på en imponerende måte tatt vare på i de historiske sentrum av byene. De brolagte gatene, som er lagt for hånd, holdes svært rene, og det florerer av blomster og grønnplanter som gir liv til byene. Peratallada regnes som et av de mest esklusive stedene å bo i hele Catalunia, noe som også husprisene tydelig speiler.

Peratallada og Pals er veldig annerledes enn bebyggelsen langs kysten. Her kan man virkelig nyte ro og stillhet, hvor man også får en opplevelse å tas med flere hundre år tilbake i tid. Samtidig finnes det noen små sjarmerende butikker og kaféer som holder åpent noen timer om dagen, i alle fall i deler av året.

Fritid

Den enkelte disponerer dagene som man selv måtte ønske. Alt av program er frivillig. Det er rikelig med fritidsmuligheter i området. Mange vil nok prioritere mye tid til avslapning på stranden eller ved svømmebassenget. Noen reiser gjerne inn til Barcelona (no)en dag(er) for å få mest mulig tid til å utforske den sjarmerende verdensbyen. Andre igjen vil gjerne bruke dagene til trening og friluftsliv. Det er gode idrettsfasiliteter i nærheten av hotellet. Det er også mulig å leie seg sykkel, og på den måten gjøre seg kjent i nærområdet. Ellers er det fantastisk bare å kunne rusle til fots i timevis langs praktfulle strender ved et knallblått middelhav. Det er også svært lettvint å ta seg rundt med lokaltoget dersom man vil ha med seg mest mulig i løpet av oppholdet. Caminante – Travels, Events & Adventures tilbyr felles utflukter tre av dagene. Les mer om disse lenger opp på siden.

Dersom du gjerne vil ha med deg fotballkamp i Barcelona under oppholdet, ordner vi gjerne billetter for deg. Eksakt kampdag (lørdag eller søndag) blir imidlertid ikke bestemt før et par uker i forkant (Det har bl.a. å gjøre med tv-rettigheter). For å sikre deg bør du derfor ikke bestille hjemreise før mandag.

For påmelding, se boks oppe til høyre på denne siden

 

Påmelding: Bibelcamp i Barcelona, Spania

Uke 40: 3. – 10. oktober 2021

ALLE FELT MÅ FYLLES UT!

Fakta

Folketall i Spania: 48 millioner
Språk: Spansk
Valuta: Euro
Strøm: 220 v
Antall soldager i året i Barcelona: Mer enn 320

Nyttige linker

landsider.no
reiseregistrering.no
helfo.no (bestilling av europeisk helsetrygdkort)
toll.no
norwegian.no
sas.no
finn.no (reise)
expedia.no
momondo.no
yr.no

Gode råd til turen

Reise:
Flere flyselskap (bl.a. SAS og Norwegian) flyr direkte til Barcelona fra flere norske byer.

Fra den internasjonale flyplassen i Barcelona (El Prat) er det mulig å reise med flybuss, tog eller drosje til vårt hotell i Santa Susanna. Reisetid: En drøy time.
Adressen er Hotel Onabrava & Spa, Avenida del Mar 6, Santa Susanna.

Gi beskjed ved påmelding dersom du ønsker å reservere transport på forhånd. Vi vil i så fall prøve å koordinere transporten slik at flest mulig kan reise sammen.
Ta også kontakt dersom du har behov for overnatting i forkant eller etterkant av bibelcampen.

Leiebil:
Leiebil er rimelig og praktisk i Spania.
Kan hentes ut både i sentrum av Barcelona eller på den internasjonale flyplassen (El Prat) som ligger et kvarter sørvest for Barcelona sentrum.

Sjekk priser og tilgjengelighet på f.eks. www.rentalcars.com eller www.finn.no, reiser, leiebil.

Dersom du vil benytte deg av leiebil, kan det være lurt å ta med egen GPS om du har.

Annet:
Spania er visumfritt for norske statsborgere. Du trenger kun pass som er gyldig tre måneder etter hjemkomst.

Reiseforsikring anbefales på det sterkeste. Det er også greit å ha med det europeiske helsetrygdkortet som utstedes gratis (se www.helfo.no).

Det kan ellers være lurt å veksle til seg noen euro før avreise.
Lokal valuta (euro) tar du ut i minibanker.

De fleste større butikker og restauranter tar også betalingskort.

Det vil i løpet av oppholdet bli gitt anledning til å gi en gave til det arbeidet som Misjon Sarepta driver i Spania.

Ta med bibel og sangbok om du har.

2021-08-19T16:25:16+00:00