Bibelcamp i Barcelona, Spania

Uke 41: 10. – 17. oktober 2021

Påmelding pågår

 

Velkommen!

Det er med stor glede at vi igjen gang kan få innby til bibelcamp i Barcelona.

Vi ønsker aller mest at oppholdet skal få bli et personlig møte med en levende og god Gud. Vi håper også at du skal få kjenne på noe av rikdommen i de helliges samfunn, og de velsignede bånd som binder Guds folk sammen – også på tvers av alder og landegrenser.

Vi har base på fantastiske Aqua Hotel Onabrava & Spa i Santa Susanna, ca 6 mil nordøst for Barcelona sentrum.

Det vil i løpet av uken bli tilbud om noen fellesutflukter til spennende reisemål. Bl.a. til eksotiske Carcassonne i Sør-Frankrike, Montserrat, Calella de Palafrugell og Empuriabrava som kalles for Spania´s Venezia. Les mer om utfluktene lenger ned på siden.

Arrangementet er alkoholfritt.

Det tas forbehold om skrivefeil i programmet.

Overnatting

Aqua Hotel Onabrava & Spa (4****+), Santa Susanna, Barcelona

Santa Susanna er et lite tettsted beliggende lang Costa Brava ca 6 mil nordøst for Barcelona sentrum. Aqua Hotel Onabrava & Spa er et moderne 4-stjerners superior hotell med flotte fellesområder og helt fantastisk mat. Hotellet er svært familievennlig og har egne aktivitetstilbud for barn. De har også egen avdeling med en del elektroniske spilleautomater, biljard og bordtennis, treningsstudio og en kjempeflott spaavdeling med bl.a. innendørs svømmebasseng med temperatur på ca 30 grader. Bassengområdet utendørs er stort og innbydende. Og så ligger stranden rett nedenfor hotellet, kun 2-3 minutter til fots. Costa Brava er kjent for fantastiske sandstrender, og Santa Susanna er absolutt ikke noe unntak. Det ligger også en del småbutikker, isbarer og restauranter i umiddelbar nærhet av hotellet. Ellers passerer jernbanelinjen bare noen meter nedenfor hotellet. Her kan man når man måtte ønske ta toget rett til Barcelona, en av verdens aller mest attraktive storbyer. Eller bare rett inn noen av de sjarmerende småbyene i nærheten hvor man finner masse koselige butikker og spisesteder.

Alle bibeltimer og møter foregår i kinosalen til Aqua Hotel Aquamarina & Spa, bare noen minutters gange fra hotellet hvor vi har vår base.

Priser

Euro 465,- pr. person (dobbeltrom)
Barn: 0 – 2 år; Gratis
3-11 år: Euro 180,-
12-15 år: Euro 290,-
Tillegg for enkeltrom: Euro 150,- pr. uke
Studentrabatt: Euro 50,-
Rabatt trippelrom: Euro 30,- dersom tre voksne deler rom

Stevneavgift: Euro 150,- (kun dersom man bor utenfor hotellet. Halv pris for barn under 16 år)

Prisen inkluderer overnatting 7 netter på firestjerners superior spa-hotell, frokost og middagsbuffet alle dager. Reise t/r Barcelona er ikke inkludert i prisen.

Dagsorden

Kl. 08.00 – 09.30 Frokost
Kl. 09.30 – 10.30 Bibeltime I
Kl. 19.00 Middag
Kl. 20.30 Kveldsmøte

Eget barneopplegg under bibeltimene
(fra 4 år og oppover)

Oppstart søndag 10. oktober med middag kl. 19.00. Avslutningsmøte lørdag 16. oktober kl. 20.30. Overnatting til søndag 17. oktober er inkludert i prisen.

Caminante – Travels, Events & Adventures tilbyr felles utflukter 3 av dagene. Les mer om disse lenger ned på siden.

Tema / Bibelundervisning

Apostlenes gjerninger (Jan-Tore Olsen)

Det vil i løpet av oppholdet bli gitt informasjon om Sarepta sitt misjonsarbeid i Spania, og tatt opp gave til dette.

Talere og sangere

Jan-Tore Olsen

Kårvikhamn

Forkynner i Sarepta og
Daglig leder Caminante – Travels, Events & Adventures
Bibeltimer med tekster fra Apostlenes gjerninger

Per Tveten

Bamble

Forkynner i NLM
Taler på kveldsmøter

Kjersti Brennsæter

Sandefjord

Lærer
Ansvar for barnemøter

Kathrine og Per Tveten

Bamble

Synger på bibeltimer og kveldsmøter

Reise

Flybilletter t/r Barcelona er ikke inkludert i prisen.
I utgangspunktet ordner den enkelte billetter selv, men ta gjerne kontakt om du vil ha hjelp til bestilling av flybilletter.

Hos Norwegian og SAS er det forholdsvis stort trykk på flybilletter disse dagene i og med at det er høstferie på Vestlandet i uke 41.
Det kan være vel verdt å sjekke prisene hos utenlandske flyselskaper som f.eks. KLM, Lufthansa eller Vueling.

Påmelding: Bibelcamp i Barcelona, Spania

Uke 41: 10. – 17. oktober 2021

ALLE FELT MÅ FYLLES UT!

Fakta

Folketall i Spania: 48 millioner
Språk: Spansk
Valuta: Euro
Strøm: 220 v
Antall soldager i året i Barcelona: Mer enn 320

Nyttige linker

landsider.no
reiseregistrering.no
helfo.no (bestilling av europeisk helsetrygdkort)
toll.no
norwegian.no
sas.no
finn.no (reise)
expedia.no
momondo.no
yr.no

Gode råd til turen

Reise:
Flere flyselskap (bl.a. SAS og Norwegian) flyr direkte til Barcelona fra flere norske byer.

Fra den internasjonale flyplassen i Barcelona (el Prat) er det mulig å reise med flybuss, tog eller drosje til vårt hotell i Santa Susana. Reisetid: En drøy time.
Adressen er Aqua Hotel Onabrava & Spa, Avenida del Mar 6, Santa Susanna.

Gi beskjed ved påmelding dersom du ønsker å reservere transport på forhånd. Vi vil i så fall prøve å koordinere transporten slik at flest mulig kan reise sammen.
Ta også kontakt dersom du har behov for overnatting i forkant eller etterkant av bibelcampen.

Leiebil:
Leiebil er rimelig og praktisk i Spania.
Kan hentes ut både i sentrum av Barcelona eller på den internasjonale flyplassen (El Prat) som ligger et kvarter sørvest for Barcelona sentrum.

Sjekk priser og tilgjengelighet på f.eks. www.rentalcars.com eller www.finn.no, reiser, leiebil.

Dersom du vil benytte deg av leiebil, kan det være lurt å ta med egen GPS om du har.

Annet:
Spania er visumfritt for norske statsborgere. Du trenger kun pass som er gyldig tre måneder etter hjemkomst.

Reiseforsikring anbefales på det sterkeste. Det er også greit å ha med seg det europeiske helsetrygdkortet som utstedes gratis (se www.helfo.no).

Det kan ellers være lurt å veksle til seg noen euro før avreise.
Lokal valuta (euro) tar du ut i minibanker.

De fleste større butikker og restauranter tar også betalingskort.

Det vil i løpet av oppholdet bli gitt anledning til å gi en gave til det arbeidet som Misjon Sarepta driver i Spania.

Ta med bibel og sangbok om du har.

Påmelding

Vi har fortløpende påmelding så lenge det er ledige plasser. Påmelding skjer ved å bruke påmeldingsboksen som finnes øverst til høyre på siden. Alternativt på telefon (+47) 48 26 50 53,
eller på mail til post@caminante.no

Bekreftelse på plass sendes deg via mail i løpet av noen dager etter at påmelding er mottatt.

Betaling

Vanligvis betales et depositum på kr 500,- pr. person ved påmelding.
På grunn av usikkerheten rundt coronasituasjonen, vil det ikke faktureres noe depositum. Pris for bibelcampen vil dermed faktureres i sin helhet med betalingsfrist en måned før arrangementet starter.

Utflukter

Alle utflukter er selvsagt frivillige, og pris vil avhenge litt av antall deltakere på de forskjellige turene.
Utfluktene betales kontant ved turens begynnelse.

Det vil i løpet av uka bli tilbud om følgende utflukter;

– BARCELONA:

Barcelona er ett av verdens mest attraktive reisemål og blant verdens desidert mest besøkte storbyer. Og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Barcelona tilbyr fotball av ypperste verdensklasse, nydelige strender, verdenskjente arkitektoniske praktverk, fantastisk gastronomi, sjarmerende handelsgater, rik historie og mye, mye mer. Barcelona er en by de aller fleste besøkende gjerne vil tilbake til. Det er en pulserende storby, og en kulturell smeltedigel med fastboende fra de aller fleste land i verden. Vi tilbyr fellestur til Barcelona sentrum med buss hvor vi tar deg med til noen av byens største turistattraksjonene.
Ellers vil nok mange også ta seg (no)en ekstra tur(er) til Barcelona for å rusle rundt i byen på egenhånd. Det går direktetog fra Santa Susanna til Barcelona som passerer rett nedenfor hotellet.

NB!! Dersom du vil at vi skal ordne inngangsbillett for deg til den praktfulle katedralen «La Sagrada Familia», må vi på grunn av meget stor pågang ha beskjed om det senest et par måneder i forkant. Pris på inngangsbillett er ca 20,- euro.

Dersom du gjerne vil på fotballkamp i Barcelona, se siste avsnitt under «Fritid» helt nederst på siden.

– MONTSERRAT:

Vi tar deg med til Montserrat som er Spanias første nasjonalpark, og et utrolig stilig fjellområde litt utenfor Barcelona. Den høyeste toppen (Sant Jeroni) strekker seg 1.236 m.o.h. Det kjente benediktinerklosteret Santa Maria ligger i Montserrat. Hver dag er det et guttekor som har en «minikonsert» det er mulig å lytte til. Vi kjører med buss gjennom et enestående landskap opp til sentrum i Montserrat hvor man finner klosteret, den vakre katolske kirken som virkelig er verdt et besøk, noen souvernirbutikker og småkaféer. Noen sjarmerende gateselgere tjener også til livets opphold i Montserrat hvor de tilbyr lokale oster, honning, syltetøy m.m. Det er mulig å ta kabelbanen «Funicular de Sant Joan» videre opp til toppen av fjellet hvor det er forskjellige forlatte skur som tidligere ble brukt av eremittmunker. Her er det også mulig å vandre til fots i den forunderlige fjellformasjonen. Man kan så enten ta kabelbanen ned igjen, eller så kan man gå ned til fots. Det er laget et god og bred sti med fantastisk utsikt hele veien ned. Turen tar ca 45 min. i rolig gange. Det går også en kabelbane (Funicular de la Santa Cova) ned til grotten Santa Cova (den hellige hule). De fleste som besøker Montserrat tar gjerne en 20 minutters fottur til et av de flotteste utsiktspunktene hvor det også er reist et stort kors.

– CALELLA DE PALAFRUGELL & EMPURIABRAVA

Costa Brava (den røffe kysten) er et praktfullt område med mange utrolig flotte, sjarmerende små tettsteder og småbyer som ligger som perler på en snor langs kysten. Costa Brava kan bl.a. tilby noen av de beste strendene i hele Spania. Dette vil være en unik mulighet til å få med to av de unike perlene som Costa Brava har å by på. Vi tar deg med til en av de aller flotteste landsbyene, nemlig Calella de Palafrugell og den unike «kanalbyen» Empuriabrava

I Callella de Palafrugell kan man ta seg et bad, eller bare en is og en kaffe mens bølgene slår innover den fantastiske stranden i landsbyen. Calella de Palafrugell er ei perle rent naturmessig, og et eldorado for den som er glad i å ta bilder. Her kan man også få med seg litt av Cami de Ronda som er en kjempeflott «vandrersti» langs kysten av Costa Brava. Vi går fra Llafranc til Callella de Palafrugell som tar ca 20 minutter til fots.

Vi tar deg også med til Empuriabrava som er helt særegen småby. Enkelte kaller byen Spania´s Venezia, selv om inspirasjonen mest er hentet fra Miami. Deler av byen er bygget opp som gater av vann i et fascinerende kanalsystem. Vi anbefaler å leie småbåt og reise på sighs-seeing i kanalene. Byen har 25 km med farbare kanaler. Empuriabrava har også et av Spanias største fallskjermmiljø, i tilfelle du virkelig vil ha et adrenalinkick. En lightversjon er den kjente innendørs vindtunellen i Empuriabrava hvor man kan oppleve å være i «fritt fall» mens vinden suser forbi i 300 km/t.

– CARCASSONNE, FRANKRIKE

Vakkert beliggende helt sør i Frankrike, mellom asurbå middelhavsstrender og de majestetiske pyrinéfjellene, ligger en forholdsvis ukjent perle som heter Carcassonne. Byen er omgitt av storslåtte vinmarker med sine mange vingårder. I 1997 ble byen som har 50.000 innbyggere og primært lever av jordbruk, ført opp på Unesco´s verdensarvliste. Det er slett ikke vanskelig å forstå for den som besøker byen. Aller mest kjent er Carcassonne for sine festningeverk fra Middelalderen, som fortsatt den dag i dag dominerer bybildet.

Et besøk i Carcassonne vil sitte lenge i minnet. Det er rett og slett imponerende å gå mellom høye festningemurer med sine porter og tårn, og nesten kjenne på at man tas med hundrevis av år tilbake i tid. Her er det bare å vandre rundt og nyte. Det er også mulig å ta seg en tur med båt/lekter på Aude, den vakre elva som renner gjennom byen. Og ikke minst sette seg ned å smake på hva det franske kjøkkenet kan by på.

Fritid

Den enkelte disponerer dagene som man selv måtte ønske. Alt av program er frivillig. Det er rikelig med fritidsmuligheter i området. Mange vil nok prioritere mye tid til avslapning på stranden eller ved svømmebassenget. Noen reiser gjerne inn til Barcelona (no)en dag(er) for å få mest mulig tid til å utforske den sjarmerende verdensbyen. Andre igjen vil gjerne bruke dagene til trening og friluftsliv. Det er gode idrettsfasiliteter i nærheten av hotellet. Det er også mulig å leie seg sykkel, og på den måten gjøre seg kjent i nærområdet. Ellers er det fantastisk bare å kunne rusle til fots i timevis langs praktfulle strender ved et knallblått middelhav. Det er også svært lettvint å ta seg rundt med lokaltoget dersom man vil ha med seg mest mulig i løpet av oppholdet. Caminante – Travels, Events & Adventures tilbyr felles utflukter tre av dagene. Les mer om disse lenger opp på siden.

Dersom du gjerne vil ha med deg fotballkamp i Barcelona under oppholdet, ordner vi gjerne billetter for deg.

For påmelding, se boks oppe til høyre på denne siden

Påmelding: Bibelcamp i Barcelona, Spania

Uke 41: 10. – 17. oktober 2021

ALLE FELT MÅ FYLLES UT!

Fakta

Folketall i Spania: 48 millioner
Språk: Spansk
Valuta: Euro
Strøm: 220 v
Antall soldager i året i Barcelona: Mer enn 320

Nyttige linker

landsider.no
reiseregistrering.no
helfo.no (bestilling av europeisk helsetrygdkort)
toll.no
norwegian.no
sas.no
finn.no (reise)
expedia.no
momondo.no
yr.no

Gode råd til turen

Reise:
Flere flyselskap (bl.a. SAS og Norwegian) flyr direkte til Barcelona fra flere norske byer.

Fra den internasjonale flyplassen i Barcelona (el Prat) er det mulig å reise med flybuss, tog eller drosje til vårt hotell i Santa Susana. Reisetid: En drøy time.
Adressen er Aqua Hotel Onabrava & Spa, Avenida del Mar 6, Santa Susanna.

Gi beskjed ved påmelding dersom du ønsker å reservere transport på forhånd. Vi vil i så fall prøve å koordinere transporten slik at flest mulig kan reise sammen.
Ta også kontakt dersom du har behov for overnatting i forkant eller etterkant av bibelcampen.

Leiebil:
Leiebil er rimelig og praktisk i Spania.
Kan hentes ut både i sentrum av Barcelona eller på den internasjonale flyplassen (El Prat) som ligger et kvarter sørvest for Barcelona sentrum.

Sjekk priser og tilgjengelighet på f.eks. www.rentalcars.com eller www.finn.no, reiser, leiebil.

Dersom du vil benytte deg av leiebil, kan det være lurt å ta med egen GPS om du har.

Annet:
Spania er visumfritt for norske statsborgere. Du trenger kun pass som er gyldig tre måneder etter hjemkomst.

Reiseforsikring anbefales på det sterkeste. Det er også greit å ha med seg det europeiske helsetrygdkortet som utstedes gratis (se www.helfo.no).

Det kan ellers være lurt å veksle til seg noen euro før avreise.
Lokal valuta (euro) tar du ut i minibanker.

De fleste større butikker og restauranter tar også betalingskort.

Det vil i løpet av oppholdet bli gitt anledning til å gi en gave til det arbeidet som Misjon Sarepta driver i Spania.

Ta med bibel og sangbok om du har.

2021-08-19T16:16:12+00:00