Drømmereise i Lofoten
17.-21. juni 2022

Påmelding pågår 

Drømmereise i Lofoten 17.-21. juni:

Noen steder er bare helt magiske. Lofoten byr på noe av det aller ypperste av hva som finnes av natur i denne verden. Dette i kombinasjon med nord-norsk kultur, midnattsol og et bredt spekter av opplevelser, gjør området helt unikt.

Kanskje bærer du med deg en drøm om å få oppleve Lofoten. Eller kanskje er du en av dem som har vært der, men ofte lengter tilbake. Nå har du muligheten.

Caminante tilbyr nå drømmereise i Lofoten med base på sjarmerende Scandic hotell i Svolvær. Perlene ligger på rekke og rad sør for Svolvær, og vi besøker mye av det aller flotteste som finnes i Lofoten. Vi er overbevist om at møte med folkeliv, vill og vakker natur, lukt av ramsalt hav og tørrfisk vil etterlate minner du bærer med deg resten av ditt liv.

Vi møtes på Harstad/Narvik lufthavn Evenes fredag formiddag, og reiser i egen buss til Svolvær. Tirsdag formiddag returnerer vi også til Harstad/Narvik lufthavn Evenes.
Les mer under «reise» lenger ned på siden.

Vi leier lokaler av Metodistkirken i Svolvær, bare et steinkast unna hotellet. Her blir det bibeltime etter frokost, og på kveldene samles vi til sangstund.

Program:

Dag 1:
Vi møtes på Harstad/Narvik lufthavn kl. 11.00 og reiser med egen buss til Svolvær hvor vi sjekker inn på hotellet. Middag i Svolvær. På ettermiddagen reiser vi med RIB-båter på havørnsafari til Trollfjorden, en av Norges mest majestetiske og dramatiske fjorder. Sangkveld i Metodistkirken når vi er tilbake i Svolvær.

Dag 2:
Frokost på hotellet og bibeltime i Metodistkirken før vi setter kursen til fantastiske Henningsvær, hvor vi også spiser middag. For de som har lyst er det mulig å få med seg Festvågtind (541 moh), som er en forholdsvis enkel og kort fjelltur i Henningsvær. Utsikten fra toppen er helt spektakulær. Ellers er det god tid til å rusle rundt i fiskeværet, besøke småbutikker, galleri og kunsthåndverkere. På kvelden reiser vi på jakt etter midnattssola til Uttakleiv, ei av de desidert flotteste strendene i Lofoten.

Dag 3:
Frokost på hotellet før kursen settes sørover i Lofoten. I dag går turen helt sør til idylliske Reine, hvor de som ønsker det kan gå opp til Reinebringen (448 moh), en av Norges mest populære fjellturer. På vei nordover igjen blir det stopp på maleriske Hamnøy, på Rambergstranda og i det nydelige fiskeværet Nusfjord. Det blir også stopp på Glasshytta på Vikten, hvor det både er kunstutsalg og hvor man kan se kunstnere utfolde seg. Vi spiser middag underveis på turen. Sangkveld i Metodistkirken når vi er tilbake i Svolvær.

Dag 4:
Frokost på hotellet og bibeltime i Metodistkirken. Dagen er til fri disposisjon i Svolvær, hvor det finnes mange små koselige butikker, spisesteder, kunstsjapper og et vell av aktivitetstilbud. Sjekk gjerne www.xxlofoten.no for å se på noe av det som finnes av muligheter. Lofoten krigsminnemuseum ligger sentralt i Svolvær. Det gjør også Svolværgeita som tiltrekker seg klatrere fra hele verden. Middag og sangkveld i Svolvær.

Dag 5:
Frokost på hotellet. Bibeltime i Metodistkirken før vi rusler tilbake til hotellet og sjekker ut av rommene. Avreise mot Harstad/Narvik lufthavn Evenes kl. 11.30.

Lofoten har ofte blitt kalt for verdens vakreste øyrike. Og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Øyriket byr på en natur det knapt finnes maken til ellers i verden. Samtidig finnes det dype historiske røtter i Lofoten. Ikke minst har fisket og jakten på levebrød i all slags vær, formet både folk og kultur i generasjoner. Fortsatt tas det opp enorme mengder fisk under Lofotfisket på vinterstid.

Det er en verden i forskjell på de verste vinterstormer når uværet virkelig raser, og de fantastiske kveldene med midnattsol, kritthvite strender, krystallklart hav og frodig vegetasjon på sommerstid. Det finnes kvelder som er så magiske at det omtrent er umulig å komme seg i seng her nord.

Lofoten er ei perle for den som er glad i fjellturer. Her finnes mange lett tilgjengelige og fantastiske toppturer med enestående utsikt. Man trenger imidlertid slett ikke være glad i toppturer for å nyte Lofoten i fulle drag. Mange nyter utsikten best «nedenfra». Naturen er både vill og usedvanlig vakker. Små fiskevær full av røde rorbuer og de mest smakfulle retter fra det lokale kjøkken er en fryd for både øye og munn. Lofoten har også i lange tider dratt til seg kunstnere fra hele verden, og det gjenspeiles i masse ulike galleri, utsalg og kunstmuseum.

Overnatting

Vi kommer til å bo og ha base på flotte Scandic Svolvær. Hotellet ligger nydelig til på Lamholmen,
bare et par minutters gange fra sentrum av Svolvær.

Scandic Svolvær er et sjarmerende, intimt og hjemmekoselig hotell med utsikt over havnen og sjøen. Hotellet tilbyr en sunn og smakfull frokostbuffet. Frokostrestauranten er stilig plassert i en bygning formet som en båt, og har panoramautsikt over sjøen. Hotellet tilbyr barception og døgnåpen shop, med et utvalg lette måltider, snacks og drikkevarer. Og selvsagt gratis wifi.
Scandic Svolvær er ypperlig som base for å utforske Lofoten.

Påmelding: Drømmereise i Lofoten
17.-21. juni 2022

ALLE FELT MÅ FYLLES UT!

  Reiseleder

  Jan-Tore Olsen

  Kårvikhamn, Troms

  Daglig leder Caminante – Travels, Events & Adventures

  Taler på bibeltimer og er med som reiseleder under hele turen

  Reise

  I utgangspunktet ordner den enkelte selv med reise t/r Harstad/Narvik lufthavn Evenes.
  Dersom du ønsker hjelp med bestilling av billetter, så bidrar vi gjerne.

  Vi møtes fredag 17. juni kl 11.00 på Harstad/Narvik lufthavn Evenes. Både SAS og Norwegian har morgenfly fra Oslo med avgang henholdsvis kl 08.40 og 08.55. Vi reiser i egen buss videre til Svolvær (ca 2,5 timer) hvor vi sjekker inn på hotellet.

  Tirsdag formiddag (21. juni) returnerer vi til Harstad/Narvik lufthavn Evenes, og beregner ankomst senest kl 14.30.
  Norwegian flyr til Oslo kl 15.40. Både Norwegian, SAS og FLYR har også avganger litt senere på dagen.

  Oppholdet kan utvides både i forkant og etterkant om ønskelig.

  Priser

  Pris pr. person: Kr 9.950,-

  Prisen inkluderer:
  – 4 netter på Scandic Svolvær med frokost (dobbeltrom)
  – Middag 4 dager
  – All busstransport iht. program
  – Havørnsafari til Trollfjord med RIB-båter
  – Reiseleder

  Ikke inkludert i prisen:
  – Flybilletter
  – Reiseforsikring
  – Måltider utover det som er angitt i programmet
  – Drikke til middager
  – Evt. inngangsbilletter på museum, galleri mm.

  Enkeltromstillegg: Kr 1.990,-

  NB! Oppgitt pris er beregnet på minimum 12 deltakere. Ved mindre gruppe kan prisen økes noe. Dette vil imidlertid ikke skje uten at det blir gitt beskjed minst en måned i forveien, og at en da vil ha mulighet til å trekke seg fra turen. I så tilfelle refunderes også depositum.

  Betaling og påmelding

  Det er løpende påmelding så lenge det er ledige plasser.
  Siste påmeldingsfrist er 15. mai.
  Påmelding skjer ved å fylle ut påmeldingsskjemaet opp til høyre på siden.
  Alternativt ved å sende en mail til post@caminante.no eller ringe tlf. 482 65053.

  Bekreftelse på plass sendes deg via mail i løpet av noen dager etter at påmelding er mottatt.

  Det betales et depositum på kr 1.000,- pr. person ved påmelding.
  Dette er et forskudd, og trekkes således fra på totalsummen.
  Depositumet faktureres når påmelding er mottatt, med en betalingsfrist på 10 dager.
  Restbeløpet faktureres med betalingsfrist en måned før turen starter.
  Depositum refunderes ikke ved avbestilling.

  Påmelding: Drømmereise i Lofoten
  17.-21. juni 2022

  ALLE FELT MÅ FYLLES UT!