Språkkurs i Malaga

Asger Refslund-Nørgaard
Stavanger
24. april 2017
    
Språkkurs i Malaga

«Etter åtte ukers språkkurs i Malaga har jeg gått fra null til midtveis på nivå A2. Dermed har jeg fått et veldig bra grunnlag for videre studier i spansk.

Språkskolen ligger ideelt til ved strandpromenaden i bydelen La Cala del Moral, ca. 10 km fra Malaga sentrum. Skolen opererer med få elever i klassene, hvilket betyr effektiv læring og større tilpasning til den enkelte elev. Lærerne er meget dyktige, og de er flinke til å gjøre undervisningen interessant og lærerik. Samtidig er de bevisste på å tilpasse nivået til den enkelte elev, samt å være oppmerksom på den emosjonelle siden under læringsprosessen.

Malaga har et fantastisk klima med mer enn 300 soldager i året. I tillegg finnes det mange flotte utfluktsmål i området.

En stor takk til Caminante som la de ytre rammene så godt til rette for et uforglemmelig spåkopphold. Jeg vil varmt anbefale et studieopphold i Malaga.»

"Etter åtte ukers språkkurs i Malaga har jeg gått fra null til midtveis på nivå A2. Dermed har jeg fått et veldig bra grunnlag for videre studier i spansk. Språkskolen ligger ideelt til ved strandpromenaden i bydelen La Cala del Moral, ca. 10 km fra Malaga sentrum. Skolen opererer med få elever i klassene, hvilket [...]

Språkkurs i Malaga2017-04-24T16:22:14+02:00
Go to Top