Tilbakemeldinger 2017-04-25T11:37:41+00:00

Firma- og personalturer

Personaltur til Barcelona

«Personalturen vår til Barcelona kommer til å bli husket i lang tid framover. Selv med et beskjedent budsjett klarte Caminante Travels å sy sammen en pakke med transport, hotell og sightseeing som var optimalisert for gruppa vår. Andre turoperatører vi hentet inn tilbud fra var ikke i nærheten av å matche Caminante på pris.

Caminante har meget god kjennskap til området og hjalp oss blant annet med å plukke ut aktuelle restauranter fra de mer enn 6000 spisestedene i byen. Vi opplevde rask responstid på e-post og stor fleksibilitet på hvordan vi ville sy sammen dagene. Takket være hjelpen fra Caminante ble oppgaven som frivillige turplanleggere for våre kolleger en meget overkommelig og artig oppgave.»

 

Andreas Norbye Lærer og turansvarlig ved Ryenberget skole i Oslo Personaltur til Barcelona, april 2016

Skoleturer

Studietur til Malaga

«Studietur til Malaga er midt i blinken. Her finnes det utrolig mange interessante reisemål i umiddelbar nærhet. Med tanke på språkpraksis er dette en veldig flott plass å reise til, og området er rikt på historie og kultur. Opplegget vi fikk fra Caminante Travels var helt ideelt. Flott hotell i lokale omgivelser ved stranden, og opplegg og reisemål ble lett tilpasset etter behov. Hyggelige mennesker og et slikt skreddersydd opplegg for studietur gjorde turen vår til en kjempeopplevelse.»

 

Arild Herigstad Lærer og turansvarlig ved Lundeneset vgs. i Ølensvåg Studietur til Malaga - mars 2015

Bibelcamp i Spania

«Jeg er SÅ glad for at jeg fikk være med. Bibelcampen i Malaga betydde utrolig mye for meg.
Unikt fellesskap, HERLIG plass og sterke bibeltimer/møter hvor Jesus møtte meg – igjen.
Jeg unner virkelig ALLE å oppleve denne fantastiske turen :-)»

 

Randi Mangelrød (25) Sykepleier, Kvelde Bibelcamp i Malaga, Spania - Mars 2013

«Vi er dypt takknemlige for den åndelige fornyelse Bibel-uka i Malaga gav oss.
Møte med Jesus i bibeltimer og møter, og møte med gode, gamle og nye venner og et usedvanlig imøtekommende mannskap på hotellet gjorde oppholdet til en opplevelse for livet.»

 

Randi (56 ) og Asbjørn Barlaup (60) Sykepleier (Randi) og lærer (Asbjørn), Aure Bibelcamp i Malaga, Spania - Mars 2013

«Alt er lagt til rette så til de grader.
Fantastisk å få lade batteriene, og bli fylt med Guds ord!»

 

 

Kristian Johansen (22) Rørlegger, Bodø Bibelcamp i Malaga, Spania - Mars 2013

«Oppholdet var veldig kjekt og praktisk for oss som småbarnsfamilie. Hotellet hadde god og variert buffétmat og var svært behjelpelige. Opplegget var tilrettelagt slik at vi kunne få delta på både bibeltimer og kveldsmøter, pga barnepass, og det var godt tilrettelagt for å bruke babycall. Dette gav åndelig sultne småbarnsforeldre verdifullt påfyll!»

 

Eli-Sigrunn (28) og Jan Ottar Wiik (28) Døvetolk (Eli S) og grunnerverver (Jan O), Rådal Bibelcamp i Malaga, Spania - Mars 2013

«En reise og et opphold som gir deg alt du trenger!! God mat, pause fra hverdagen, sosialt påfyll med både gamle og nye venner! Og ikke minst Guds levende ord, balsam for sjela!»

 

 

Solveig Frøvik (23) Student/miljøterapaut, Stavanger Bibelcamp i Malaga, Spania - Mars 2013

«Jeg hadde aldri tidligere deltatt på noen form for bibelundervisning da jeg meldte meg på. Undervisningen var på et grunnleggende og veldig givende nivå, som gjorde at jeg fikk et stort ubytte av hver time. Denne turen var for alle, både teologer og for de nokså blanke som meg. Det at kurset var på et fantastisk sted, på et førsteklasses hotell og med inkluderende kursdeltakere i alle aldre, bidro og til en fantastisk opplevelse. Den siste dagen gledet jeg meg allerede til neste kurs.»

 

Nicolai August Eskildsen (25) Politistudent, Bergen Bibelcamp i Malaga, Spania - Mars 2013

Språkreiser

Språkkurs i Malaga

«Etter åtte ukers språkkurs i Malaga har jeg gått fra null til midtveis på nivå A2. Dermed har jeg fått et veldig bra grunnlag for videre studier i spansk.

Språkskolen ligger ideelt til ved strandpromenaden i bydelen La Cala del Moral, ca. 10 km fra Malaga sentrum. Skolen opererer med få elever i klassene, hvilket betyr effektiv læring og større tilpasning til den enkelte elev. Lærerne er meget dyktige, og de er flinke til å gjøre undervisningen interessant og lærerik. Samtidig er de bevisste på å tilpasse nivået til den enkelte elev, samt å være oppmerksom på den emosjonelle siden under læringsprosessen.

Malaga har et fantastisk klima med mer enn 300 soldager i året. I tillegg finnes det mange flotte utfluktsmål i området.

En stor takk til Caminante som la de ytre rammene så godt til rette for et uforglemmelig spåkopphold. Jeg vil varmt anbefale et studieopphold i Malaga.»

Asger Refslund-Nørgaard Stavanger Språkreiser

Drømmereise i Nord-Norge

default image

Drømmereise i Nord-Norge – juni 2015

«Vi vil takke for en fin tur i Nord-Norge med Caminante. Den kan anbefalest på det varmeste. Caminante hadde lagt opp en interessant tur som startet i Tromsø. Videre besøkte vi blant annet Senja, Sommerøya, Kautokeino, Alta og Levi Lestadius sitt rike. På turen ble det alt fra fisking og grilling til innføring i samekultur. Jan Tore hadde også noen bibeltimer for oss underveis. Det var virkelig en festreise med godt lag. Til sist hadde vi en flott tur med Hurtigruten tilbake til Tromsø fra Skjervøy. Dette kan vi godt være med på igjen.»

 

Olaug og Kristoffer Heng Hafrsfjord Drømmereise i Nord-Norge