Skoleturer:

Caminante – Travels, Events & Adventures skreddersyr utenlandsturer for skoler og universitet ut fra den enkelte skole sine behov, ønsker og budsjett. Vi har spesialisert oss på turer til Sør-Amerika, Spania, Portugal og Marokko, men syr også sammen turer til andre europeiske reisemål.

Mange års erfaring på reise med studentgrupper har gjort oss bevisst på hvor utrolig viktig det er at det praktiske flyter godt underveis på turen. Vi gjør hva vi kan for å legge alt til rette slik at skolen kan komme til «dekket bord» når det gjelder alt det praktiske på reisemålet. Vi ordner hva det måtte være mht. flybilletter, hotell, transport, utflukter, spisesteder, inngangsbilletter, guider, kontakt med lokal ungdom etc.

Vi er overbevist om at det er til alles beste når de reiseledere som følger med fra den enkelte skole får bruke sin tid inn imot studentgruppa, i stedet for å måtte ordne med alle praktiske ting underveis. Vi er også overbevist om at elever som kommer strålende fornøyde hjem i etterkant av en uforglemmelig skoletur, er fantastisk god markedsføring for skolen. Derfor setter vi vår ære i å gjøre vårt ytterste for at den enkelte skal bli fornøyd. Velkommen til å ta kontakt med tanke på deres skoles utenlandstur(er).

Klikk her for tilbakemeldinger på skoleturer i regi av Caminante – Travels, Events & Adventures

Individuelle reiser:

Caminante – Travels, Events & Adventures kan bistå med råd og tilrettelegging av individuelle reiser. Vi har spesialkompetanse på Sør-Amerika og Sør-Europa.

Velkommen til å ta kontakt om du trenger tips til neste tur.

Firma- og personalturer:

Caminante – Travels, Events & Adventures skreddersyr turer for bedrifter og ulike grupper som vil ha kortere eller lengre utenlandsopphold. Vi ordner hva det måtte være mht. flybilletter, hotell, transport, utflukter, spisesteder, inngangsbilletter, guider m.m. Vi bruker håndplukkede hotell i flere av storbyene i Europa. Vi kan også tilby mer eksotiske reisemål dersom dere vil ha noe utenom det vanlige. Velkommen til å ta kontakt med tanke på deres neste tur.

Klikk her for tilbakemeldinger på firma- og personalturer i regi av Caminante – Travels, Events & Adventures

Treningsleirer:

Caminante – Travels, Events & Adventures kan tilby skreddersydde opplegg i forbindelse med treningsleire enten det gjelder fotball, volleyball, håndball, basket, tennis, svømming, sykling, alpint eller annet. Vi har spesialisert oss på Spania, og har har gode avtaler med fantastiske idrettsanlegg ulike steder i landet. Vi tilbyr alt av transport, overnatting, mat, utstyr, baner, treningskamper mot lokale lag, utflukter m.m til meget gode priser.

Velkommen til å ta kontakt om du vurderer treningsleir med ditt lokale idrettslag eller sammen med en venneflokk.

Fotballreiser:

Caminante – Travels, Events & Adventures kan tilby pakker med hotell og kampbilletter. Eller bare kampbilletter. Vi har spesialisert oss på spansk fotball og La Liga, og har meget gode hotellavtaler i Spania. Vi kan også formidle fotballbilletter i andre land.

Velkommen til å ta kontakt med tanke på din neste fotballreise.

Språkreiser:

Caminante – Travels, Events & Adventures tilbyr språkreiser til Sør-Amerika og Spania.

Gjennom våre tilrettelagte språkreiser får du en unik muilghet til å lære deg spansk – et verdensspråk som snakkes av mer enn 400 millioner mennesker – samtidig som du får bli kjent med lokal kultur og historie. Vi samarbeider med håndplukkede lokale språkskoler, og tilbyr språkkurs hele året. Undervisning tilbys på alle nivå. Overnatting enten på hotell eller hos nøye utvalgte vertsfamilier. Det er alltid møtet med mennesker som setter de dypeste sporene når man er på reise.

Det å investere tid, svette og tårer for å utvikle sine språkferdigheter, vil være noe man har glede av resten av livet. Man lærer aldri så godt som når man får studere i trygge rammer, og i en kontekst hvor man får høre og bruke språket daglig.

Caminante – Travels, Events & Adventures vil også legge til rette for å hjelpe spansklærere til å videreutvikle sine spanskferdigheter. Vi samarbeider bl.a. med et privat språkinstitutt i Malaga hvor daglig leder (spanjol) har holdt flere kurs både i Danmark og Sverige for å videreutdanne nordiske spansklærere. Han har og vært med å legge rammene for spanskopplæringen på enkelte universitet, både i Norden og ellers i Nord-Europa. Det vil skreddersys et studieopplegg som kan matche den enkeltes behov og ønsker.

Velkommen til å ta kontakt for nærmere informasjon.

Klikk her for tilbakemeldinger på språkreiser i regi av Caminante – Travels, Events & Adventures