Malaga:

Malaga ligger i Andalucia-regionen, nesten helt sør i Spania, ca. ti mil fra Gibraltarstredet, og et par timers kjøring fra Sevilla. Byen ligger inneklemt mellom to av naturens praktverk; Costa del Sol (Solkysten) med sitt krystallklare vann, og Malagafjellene med sin berømte nasjonalpark i nord. Byens fantastiske klima har også tiltrukket seg tusenvis av fastboende nordmenn.

Malaga er en rolig og avslappende storby med ca. 700.000 innbyggere. Her kan du rusle trygt rundt i gatene, smake litt på byens kulturelle mangfold og historiske sus, eller oppsøke noen av byens mange fantastiske museum – hvorav det mest kjente er Picasso-museet.
Malaga har dessuten noen av Europas mest ettertraktede strender og golfbaner.
Byen har også fått frem et fotballag av ypperste europeiske toppklasse de siste årene.
Det finnes norsk sjømannskirke litt sør for Malaga, som er åpen for besøk.

Vi bor ca. ei mil øst for sentrum i Malaga, i en rolig bydel som heter Cala del Moral.
I umiddelbar nærhet av hotellet finnes bl.a. mange butikker, frisørsalonger og flere koselige og rimelige restauranter med meget god og variert mat. Den enkelte ordner seg selv med mat på kvelden, da all erfaring tilsier at det store flertall har lyst å utforske det lokale kjøkken på egenhånd. Ellers er frokost, formiddagskaffe/frukt og middag inkludert i prisen.

Det går busser t/r sentrum flere ganger i timen. Offentlig transport er billig i Spania. Det er også mulighet for å leie sykkel eller moped/motorsykkel gjennom hotellet. Ellers finnes det en kjempeflott strandpromenade som går helt inn til Malaga sentrum. Her ligger alt til rette for nydelige gå- eller sykkelturer. Flere benker og treningsapparater er plassert ut langs strandpromenaden, også i nærheten av hotellet.

Hotellet:

Hotel Calabahia er et nytt, flott 4-stjerners spa-hotell beliggende kun 60 meter fra stranden i Cala del Moral, ei knapp mil fra Malaga sentrum. Her finnes det ca. 80 store, velutstyrte rom fordelt på 5 etasjer.

Du bestemmer selv om du vil ha rom med dobbeltseng eller enkeltsenger.
Det finnes mulighet for innkvartering på trippelrom eller firemannsrom om ønskelig. Rommene er store og godt utstyrte med bl.a. lenestoler/sofa, skrivepult, safe, minikjøleskap, boblebadekar, hårføner m.m.

I 6.etasje finnes egen spa-avdeling, kafeteria og en stor uteterrasse med svømmebasseng og nydelig utsikt over Middelhavet og Cala del Moral.

Alle møter og undervisning vil foregå i en av hotellets store, flotte konferansesaler.

Frokost, kaffemat og middag serveres på hotellet. Mange av våre deltakere taler varmt om et enormt hyggelig og serviceinnstilt personale, og skryter av veldig god mat. Både frokost og middag serveres som buffet med rikholdig utvalg.

Les mer om hotellet på www.hotelcalabahia.com.