Personaltur til Barcelona

Andreas Norbye
Lærer og turansvarlig ved Ryenberget skole i Oslo
24. april 2017
    
Personaltur til Barcelona

«Personalturen vår til Barcelona kommer til å bli husket i lang tid framover. Selv med et beskjedent budsjett klarte Caminante Travels å sy sammen en pakke med transport, hotell og sightseeing som var optimalisert for gruppa vår. Andre turoperatører vi hentet inn tilbud fra var ikke i nærheten av å matche Caminante på pris.

Caminante har meget god kjennskap til området og hjalp oss blant annet med å plukke ut aktuelle restauranter fra de mer enn 6000 spisestedene i byen. Vi opplevde rask responstid på e-post og stor fleksibilitet på hvordan vi ville sy sammen dagene. Takket være hjelpen fra Caminante ble oppgaven som frivillige turplanleggere for våre kolleger en meget overkommelig og artig oppgave.»

 

"Personalturen vår til Barcelona kommer til å bli husket i lang tid framover. Selv med et beskjedent budsjett klarte Caminante Travels å sy sammen en pakke med transport, hotell og sightseeing som var optimalisert for gruppa vår. Andre turoperatører vi hentet inn tilbud fra var ikke i nærheten av å matche Caminante på pris. Caminante [...]

Personaltur til Barcelona2017-04-24T15:38:18+02:00
Go to Top