Bibelcamp i Lloret de Mar, Spania

Uke 41: 9. – 16. oktober 2022

Påmelding pågår

Mindre enn 5 % ledig kapasitet

 

Velkommen!

Det er med stor glede at vi igjen gang kan få innby til bibelcamp i Spania.

Vi ønsker aller mest at oppholdet skal få bli et personlig møte med en levende og god Gud. Vi håper også at du skal få kjenne på noe av rikdommen i de helliges samfunn, og de velsignede bånd som binder Guds folk sammen – også på tvers av alder og landegrenser.

Vi har base på fantastiske Hotel L´Azure i den sjarmerende småbyen Lloret de Mar, ca 75 km nordøst for Barcelona sentrum. Det er for øvrig første gang vi legger bibelcamp til Lloret de Mar, og tror det blir veldig bra.

Det vil i løpet av uken bli tilbud om noen fellesutflukter til spennende reisemål. Bl.a. til eksotiske Carcassonne i Frankrike, Montserrat, Calella de Palafrugell og Empuriabrava som kalles for Spania´s Venezia. Les mer om utfluktene lenger ned på siden.

Arrangementet er alkoholfritt.

Det taes forbehold om skrivefeil i programmet.

Overnatting

Hotel L´Azure (4****+), Lloret de Mar, Girona

Lloret de Mar er en sjarmerende og svært populær by langs Costa Brava, ca 75 km nordøst for Barcelona sentrum. Byen har ca 40.000 innbyggere. Hotel L´Azure er er et nyåpnet (2020), moderne 4-stjerners superior hotell med flotte bassengområder og helt fantastisk bra mat. Hotellet er svært familievennlig og har egne aktivitetstilbud for barn. De har en nydelig takterasse, treningsstudio, biljardbord og en kjempeflott spaavdeling på 600 kvm med bl.a. innendørs svømmebasseng med temperatur på ca 30 grader og ulike badstuer. Bassengområdet utendørs er stort og innbydende. På toppen av hotellet har de også et luksuriøst infinity pool. Hotellet ligger bare et par minutters gåtur fra sentrum hvor det finnes masse butikker, kaféer m.m., og ca 5 minutter til fots til stranden. Costa Brava er kjent for fantastiske sandstrender, og Lloret de Mar har en av de flotteste.

Alle bibeltimer og møter foregår i en av hotellets moderne konferansesaler.

Priser

Euro 495,- pr. person (dobbeltrom)
Barn inntil 2 år; Gratis
2-11 år: Euro 180,-
12-15 år: Euro 290,-
Tillegg for enkeltrom: Euro 150,- pr. uke
Studentrabatt: Euro 50,-
Rabatt trippelrom: Euro 20,- dersom tre voksne deler rom

Stevneavgift: Euro 150,- (kun dersom man bor utenfor hotellet. Halv pris for barn under 16 år)

Prisen inkluderer overnatting 7 netter på firestjerners superior spa-hotell, frokost- og middagsbuffet alle dager. Reise t/r Lloret de Mar er ikke inkludert i prisen.

Dagsorden

Kl. 08.00 – 09.30 Frokost
Kl. 09.30 – 10.30 Bibeltime I
Kl. 11.00 – 12.00 Bibeltime II (kun 3 av dagene)
Kl. 19.00 Middag
Kl. 20.30 Kveldsmøte

Eget barneopplegg under bibeltimene
(fra 4 år og oppover).

Caminante tilbyr felles utflukter 3 av dagene. De dagene det er utflukter er det kun en bibeltime om morgenen. Les mer om utfluktene lenger ned på siden.

Bibelcampen starter søndag 9. oktober med middag kl. 19.00. Avslutningsmøte lørdag 15. oktober kl. 20.30. Overnatting til søndag 16. oktober er inkludert i prisen.

Tema / Bibelundervisning

2. Mosebok (Jan-Tore Olsen)

Det vil i løpet av oppholdet bli gitt informasjon om Sarepta sitt misjonsarbeid i Spania, og tatt opp gave til dette.

Talere og sangere

Jan-Tore Olsen

Kårvikhamn

Daglig leder Caminante – Travels, Events & Adventures
Bibeltimer med tekster fra 2. Mosebok

Per Tveten

Bamble

Forkynner i NLM
Taler på kveldsmøter

Mariann og Benjamin Eftevand:

Lye

Ansvar for barnemøter

Kathrine og Per Tveten

Bamble

Synger på kveldsmøter

Reise

Flybilletter t/r Barcelona er ikke inkludert i prisen.
I utgangspunktet ordner den enkelte billetter selv, men ta gjerne kontakt om du vil ha hjelp til bestilling av flybilletter.

Hos Norwegian og SAS er det forholdsvis stort trykk på flybilletter disse dagene i og med at det er høstferie på Vestlandet i uke 41.
Det kan være vel verdt å sjekke prisene hos utenlandske flyselskaper som f.eks. KLM, Lufthansa eller Vueling.

Det går direktebuss fra flyplassen i Barcelona (El Prat) til Lloret de Mar med avstigning kun 30 meter fra hotellet.

Påmelding: Bibelcamp i Lloret de Mar, Girona

Uke 41: 9. – 16. oktober 2022

ALLE FELT MÅ FYLLES UT!

  Fakta

  Folketall i Spania: 48 millioner
  Språk: Spansk
  Valuta: Euro
  Strøm: 220 v
  Antall soldager i året i Barcelona: Mer enn 320

  Nyttige linker

  landsider.no
  reiseregistrering.no
  helfo.no (bestilling av europeisk helsetrygdkort)
  toll.no
  norwegian.no
  sas.no
  finn.no (reise)
  expedia.no
  momondo.no
  yr.no

  Gode råd til turen

  Reise:
  Flere flyselskap (bl.a. SAS og Norwegian) flyr direkte til Barcelona fra flere norske byer. Det er også mulig å fly til Girona, men normalt sett er det rimeligere billetter til Barcelona

  Fra den internasjonale flyplassen i Barcelona (el Prat) går det direktebuss til Lloret de Mar, som stopper kun 30 meter fra vårt hotell. Reisetid: Halvannen time.
  Adressen er Hotel L´Azure, Carrer dels Esports S/N, 17310 Lloret de Mar, Girona.

  Gi beskjed ved påmelding dersom du ønsker å reservere transport på forhånd. Vi vil i så fall prøve å koordinere transporten slik at flest mulig kan reise sammen.
  Ta også kontakt dersom du har behov for overnatting i forkant eller etterkant av bibelcampen.

  Leiebil:
  Leiebil er rimelig og praktisk i Spania.
  Kan hentes ut både i sentrum av Barcelona eller på den internasjonale flyplassen (El Prat) som ligger et kvarter sørvest for Barcelona sentrum.

  Sjekk priser og tilgjengelighet på f.eks. www.rentalcars.com eller www.finn.no, reiser, leiebil.

  Dersom du vil benytte deg av leiebil, kan det være lurt å ta med egen GPS om du har.

  Annet:
  Spania er visumfritt for norske statsborgere. Du trenger kun pass som er gyldig tre måneder etter hjemkomst.

  Reiseforsikring anbefales på det sterkeste. Det er også greit å ha med seg det europeiske helsetrygdkortet som utstedes gratis (se www.helfo.no).

  Det kan ellers være lurt å veksle til seg noen euro før avreise.
  Lokal valuta (euro) tar du ut i minibanker.

  De fleste større butikker og restauranter tar også betalingskort.

  Det vil i løpet av oppholdet bli gitt anledning til å gi en gave til det arbeidet som Misjon Sarepta driver i Spania.

  Ta med bibel og sangbok om du har.

  Påmelding

  Vi har fortløpende påmelding så lenge det er ledige plasser. Påmelding skjer ved å bruke påmeldingsboksen som finnes øverst til høyre på siden. Alternativt på telefon (+47) 48 26 50 53,
  eller på mail til post@caminante.no

  Bekreftelse på plass sendes deg via mail i løpet av noen dager etter at påmelding er mottatt.

  Betaling

  Ved påmelding faktureres et depositum på kr 500,- pr. person (ikke barn).
  Restbeløpet faktureres med betalingsfrist en måned før arrangementet starter.

  Dersom vi som arrangør pga coronasituasjonen må avlyse arrangementet, vil alle innbetalinger refunderes. Det gjelder også innbetalt depositum.

  Utflukter

  Alle utflukter er selvsagt frivillige, og pris vil avhenge litt av antall deltakere på de forskjellige turene.
  Utfluktene betales kontant ved turens begynnelse.

  Det vil i løpet av uka bli tilbud om følgende utflukter;

  – BARCELONA:

  Barcelona er ett av verdens mest attraktive reisemål og blant verdens desidert mest besøkte storbyer. Og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Barcelona tilbyr fotball av ypperste verdensklasse, nydelige strender, verdenskjente arkitektoniske perler, fantastisk gastronomi, sjarmerende handelsgater, rik historie og mye, mye mer. Barcelona er en by de aller fleste besøkende gjerne vil tilbake til. Det er en pulserende storby, og en kulturell smeltedigel med fastboende fra de aller fleste land i verden. Vi tilbyr fellestur til Barcelona sentrum med buss hvor vi tar deg med til noen av byens største turistattraksjonene.
  Ellers vil nok enkelte også ta seg en ekstra tur til Barcelona for å rusle rundt i byen på egenhånd. Det går direktebuss til Barcelona med avgang rett utenfor hotellet.

  NB!! Dersom du vil at vi skal ordne inngangsbillett for deg til den praktfulle katedralen «La Sagrada Familia», må vi på grunn av meget stor pågang ha beskjed om det senest to måneder i forkant. Pris på inngangsbillett er ca 25,- euro.

  Ta også kontakt dersom du gjerne vil på fotballkamp i Barcelona.

  – MONTSERRAT:

  Vi tar deg med til Montserrat som er Spanias første nasjonalpark, og et utrolig stilig fjellområde litt utenfor Barcelona. Den høyeste toppen (Sant Jeroni) strekker seg 1.236 m.o.h. Det kjente benediktinerklosteret Santa Maria ligger i Montserrat. Hver dag er det et guttekor som har en «minikonsert» det er mulig å lytte til. Vi kjører med buss gjennom et enestående landskap opp til sentrum i Montserrat hvor man finner klosteret, den vakre katolske kirken som virkelig er verdt et besøk, noen souvernirbutikker og småkaféer. Noen sjarmerende gateselgere tjener også til livets opphold i Montserrat hvor de tilbyr lokale oster, honning, syltetøy m.m. Det er mulig å ta kabelbanen «Funicular de Sant Joan» videre opp til toppen av fjellet hvor det er forskjellige forlatte skur som tidligere ble brukt av eremittmunker. Her er det også mulig å vandre til fots i den forunderlige fjellformasjonen. Man kan så enten ta kabelbanen ned igjen, eller så kan man gå ned til fots. Det er laget et god og bred sti med fantastisk utsikt hele veien ned. Turen tar ca 45 min. i rolig gange. Det går også en kabelbane (Funicular de la Santa Cova) ned til grotten Santa Cova (den hellige hule). De fleste som besøker Montserrat tar gjerne en 20 minutters fottur til et av de flotteste utsiktspunktene hvor det også er reist et stort kors.

  – CALELLA DE PALAFRUGELL & EMPURIABRAVA

  Costa Brava (den røffe kysten) er et praktfullt område med mange utrolig flotte, sjarmerende små tettsteder og småbyer som ligger som perler på en snor langs kysten. Costa Brava kan bl.a. tilby noen av de beste strendene i hele Spania. Dette vil være en unik mulighet til å få med to av de unike perlene som Costa Brava har å by på. Vi tar deg med til en av de aller flotteste landsbyene, nemlig Calella de Palafrugell og den unike «kanalbyen» Empuriabrava

  I Callella de Palafrugell kan man ta seg et bad, eller bare en is og en kaffe mens bølgene slår innover den fantastiske stranden i landsbyen. Calella de Palafrugell er ei perle rent naturmessig, og et eldorado for den som er glad i å ta bilder. Her kan man også få med seg litt av Cami de Ronda som er en kjempeflott «vandrersti» langs kysten av Costa Brava. Vi går fra Llafranc til Callella de Palafrugell som tar ca 20 minutter til fots.

  Vi tar deg også med til Empuriabrava som er helt særegen småby. Enkelte kaller byen Spania´s Venezia, selv om inspirasjonen mest er hentet fra Miami. Deler av byen er bygget opp som gater av vann i et fascinerende kanalsystem. Vi anbefaler å leie småbåt og reise på sigth-seeing i kanalene. Byen har 25 km med farbare kanaler. Empuriabrava har også et av Spanias største fallskjermmiljø, i tilfelle du virkelig vil ha et adrenalinkick. En lightversjon er den kjente innendørs vindtunellen i Empuriabrava hvor man kan oppleve å være i «fritt fall» mens vinden suser forbi i 300 km/t.

  – CARCASSONNE, FRANKRIKE

  Vakkert beliggende helt sør i Frankrike, noen små mil inn i landet mot de majestetiske pyrinéfjellene, ligger en, for de fleste, forholdsvis ukjent perle som heter Carcassonne. Byen er omgitt av storslåtte vinmarker med sine mange vingårder. I 1997 ble byen som har 50.000 innbyggere og primært lever av jordbruk, ført opp på Unesco´s verdensarvliste. Det er slett ikke vanskelig å forstå for den som besøker byen. Aller mest kjent er Carcassonne for sine festningeverk fra Middelalderen, som fortsatt den dag i dag dominerer bybildet.

  Et besøk i Carcassonne vil sitte lenge i minnet. Det er rett og slett imponerende å gå mellom høye festningemurer med sine porter og tårn, og nesten kjenne på at man tas med hundrevis av år tilbake i tid. Her er det bare å vandre rundt og nyte. Det er også mulig å ta seg en tur med båt/lekter på Aude, den vakre elva som renner gjennom byen. Og ikke minst sette seg ned for å smake på hva det franske kjøkkenet kan by på.

  Fritid

  Den enkelte disponerer dagene som man selv måtte ønske. Alt av program er frivillig. Det er rikelig med fritidsmuligheter i området. Mange vil nok prioritere mye tid til avslapning på stranden eller ved svømmebassenget. Noen reiser gjerne inn til Barcelona (no)en dag(er) for å få mest mulig tid til å utforske den sjarmerende verdensbyen. Andre igjen vil gjerne bruke dagene til trening og friluftsliv. Det er fantastiske idrettsfasiliteter i umiddelbar nærhet av hotellet. Det er også mulig å leie seg sykkel, og på den måten gjøre seg kjent i nærområdet. Ellers er det fantastisk bare å kunne rusle til fots i timevis langs praktfulle strender ved et knallblått middelhav. Den kjente og svært populære vandringsruten Cami de Ronda passerer Lloret de Mar. Caminante tilbyr felles utflukter tre av dagene. Les mer om disse lenger opp på siden.

  Dersom du gjerne vil ha med deg fotballkamp i Barcelona under oppholdet, ordner vi gjerne billetter for deg. Ta i så fall kontakt i god tid.

  For påmelding, se boks oppe til høyre på denne siden

  Påmelding: Bibelcamp i Lloret de Mar, Spania

  Uke 41: 9. – 16. oktober 2022

  ALLE FELT MÅ FYLLES UT!

   Fakta

   Folketall i Spania: 48 millioner
   Språk: Spansk
   Valuta: Euro
   Strøm: 220 v
   Antall soldager i året i Barcelona: Mer enn 320

   Nyttige linker

   landsider.no
   reiseregistrering.no
   helfo.no (bestilling av europeisk helsetrygdkort)
   toll.no
   norwegian.no
   sas.no
   finn.no (reise)
   expedia.no
   momondo.no
   yr.no

   Gode råd til turen

   Reise:
   Flere flyselskap (bl.a. SAS og Norwegian) flyr direkte til Barcelona fra flere norske byer. Det er også mulig å fly til Girona som ligger nærmere Lloret de Mar, men prismessig er det normalt sett gunstigere å fly til Barcelona.

   Fra den internasjonale flyplassen i Barcelona (el Prat) går det direktebuss til Lloret de Mar. Bussen stopper kun 30 meter fra vårt hotell. Reisetid: Halvannen time.
   Adressen er Carrer dels Esports, S/N, 17310 Lloret de Mar.

   Gi beskjed ved påmelding dersom du ønsker å reservere transport på forhånd. Vi vil i så fall prøve å koordinere transporten slik at flest mulig kan reise sammen.
   Ta også kontakt dersom du har behov for overnatting i forkant eller etterkant av bibelcampen.

   Leiebil er rimelig og praktisk i Spania.
   Kan hentes ut både i sentrum av Barcelona eller på den internasjonale flyplassen (El Prat) som ligger et kvarter sørvest for Barcelona sentrum.

   Sjekk priser og tilgjengelighet på f.eks. www.rentalcars.com eller www.finn.no, reiser, leiebil.

   Dersom du vil benytte deg av leiebil, kan det være lurt å ta med egen GPS om du har.

   Spania er visumfritt for norske statsborgere. Du trenger kun pass som er gyldig tre måneder etter hjemkomst.

   Reiseforsikring anbefales på det sterkeste. Det er også greit å ha med seg det europeiske helsetrygdkortet som utstedes gratis (se www.helfo.no).

   Det kan ellers være lurt å veksle til seg noen euro før avreise.
   Lokal valuta (euro) tar du ut i minibanker.

   De fleste større butikker og restauranter tar også betalingskort.

   Det vil i løpet av oppholdet bli gitt anledning til å gi en gave til det arbeidet som Misjon Sarepta driver i Spania.

   Ta med bibel og sangbok om du har.